Vind je ook dat het tijd wordt dat organisaties zich aanpassen aan de samenleving en de medewerkers van de toekomst? En geldt dit ook voor de gemeentelijke organisatie waar jij werkt? Dan is de inspiratiesessie die we organiseren in samenwerking met Caner Duman (Afdelingshoofd Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht) van gemeente Amsterdam echt iets voor jou.

Wij hebben Johan de Jager uitgenodigd om zijn verhaal met ons te delen over hoe je dat nou in de praktijk doet, je organisatie aanpassen aan de snel veranderende samenleving.

foto JohanIn deze inspiratiesessie hoor je het verhaal van een voorlopende gemeente (gemeente Bodegraven-Reeuwijk) waar ze écht anders denken en werken, namelijk zonder hiërarchie. Je beleeft waarom we organisaties altijd op dezelfde manier hebben georganiseerd en hoe het ook anders kan. Wat het voor medewerkers zelf betekent, maar ook wat het oplevert. Beetje bij beetje laat hij de overgang zien naar een nieuwe toekomst die voor ons ligt. Is dat mogelijk in een gemeente? Ja daar zijn wij inmiddels van overtuigd, en niet alleen worden ambtenaren gelukkiger maar ook de inwoners worden hier beter van. En daar doen we het dan toch weer voor met z’n allen!

Johan vertegenwoordigt voor ons de ultieme ‘gemeentebeweger’. Door zijn manier van organiseren heeft hij een future proof gemeente gecreëerd. Die bovendien veel betere resultaten boekt en waar mensen een stuk gelukkiger zijn. Voor ons dus meer dan genoeg reden om zijn verhaal, visie en manier van werken te willen delen met mensen die ook vooruit willen en een gezonde organisatie willen creëren.

Uitnodiging

Vrijdag 16 februari 10.00-13.00 uur inspiratiesessie met Johan de Jager Gemeentesecretaris gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Locatie: Gemeente Amsterdam Nieuw West, Plein ’40-’45, nummer 1 te Amsterdam.

We zijn te gast bij de Gemeente Nieuw West dus er zijn geen kosten verbonden aan deze Inspiratiesessie.

LET OP: deze inspiratiesessie is volledig volgeboekt. Als je je na 7 februari inschrijft kom je op de wachtlijst.

INSCHRIJVEN KAN HIERDIRECT EN GRATIS AANMELDEN(2)