Organisatie

De Gemeentebeleving wordt mogelijk gemaakt door een aantal organisaties en initiatiefnemers. Deze zetten zich belangeloos in voor de optimale beleving. De Gemeentebeleving heeft geen winstoogmerk.

Ons doel is om een beweging op gang te brengen binnen en tussen gemeentes, om verandering en vernieuwing te stimuleren. Daarvoor stellen wij per belevingsdag een team samen van mensen uit gemeenten en daarbuiten die in cocreatie een gemeente belevingsdag organiseren.

De kern van de Gemeentebeleving


Marieke van der Meché – Netwerkorganisatie JOP Interim Management Overheid

Ik geloof in de toekomst en ik geloof dat deze toekomst een andere manier van werken, organiseren en leiderschap nodig heeft dan nu vaak in hiërarchische organisaties het geval is. Graag draag ik bij aan het in gang zetten van een positieve beweging/verandering om duurzame toekomstbestendige organisaties te creëren.

Bekijk het LinkedIn profiel van Marieke.


Sietse Rauwerdink – SietseR en KoersKaart

Bij verandering draait het om het goede gesprek. De juiste mensen weten samen namelijk altijd een juiste oplossing te vinden. Sietse helpt organisaties om dit goede gesprek vorm te geven. Dit doet hij door middel van zijn advieswerk, de Gemeentebeleving en dialoogspellen (KoersKaart).

Bekijk het LinkedIn profiel van Sietse.


Erwin van de Pol – Rijnconsult

Erwin van de Pol is 27 jaar werkzaam als organisatie-adviseur. Hij begeleidt vanuit Rijnconsult met name verandertrajecten bij de lokale overheid, op het gebied van bouwen en wonen en in de industrie in alle delen van het land en elders in de wereld.

Bekijk het LinkedIn profiel van Erwin.


 

Cocreators van de Gemeentebeleving


2fc58f4Roel Simons – Journaal van de Toekomst / Serious Video
Roel Simons is specialist in creatieve interventies. Zijn achtergrond als kunstenaar en zijn ervaring met het initiëren en uitvoeren van sociale kunstprojecten hebben hem inzicht gegeven in de kracht -en de realiteit- van beelden. Met zijn videoproductiebedrijf Serious Video maakt hij praktijkgerichte mediaprojecten voor het onderwijs.


2af9054Judith Harmsen – Gemeente Berkelland
Judith Harmsen is Algemeen Directeur/Gemeentesecretaris bij de Gemeente Berkelland.


36f94b5Peter van der Wel – Rijnconsult
Ervaren Management Consultant en Futurist, die houdt van de toekomst.


Rob van Zwet – Ministerie voor Wonen en de Rijksdienst
Aansturen van innovatieve programma’s en projecten op het terrein van de woon- en leefomgeving, vanuit samenwerking tussen Rijk, lokale overheden, maatschappelijke organisaties en burgers.


Dick Passchier - strategisch adviseur maatschappelijke ontwikkeling Gemeente Stichtse Vecht
Dick werkt ruim 30 jaar bij de gemeente als, beleidsambtenaar, projectleider en leidinggevende op de gebieden van onderwijs, welzijn, sociale zaken, recreatie en toerisme en archeologie.


00c50e9Willem van den Berg - Gemeentesecretaris Gemeente Heemstede
Willem werkt al bijna 25 jaar als gemeentesecretaris bij de gemeente Heemstede.